GETTING MY بوستر پمپ اب TO WORK

Getting My بوستر پمپ اب To Work

Getting My بوستر پمپ اب To Work

Blog Article

بوستر پمپ آتشنشانی باید دارای یک سیستم کنترل خودکار باشد که در صورت افت فشار آب در سیستم، پمپ را روشن کند.

شیر کشویی (گیت ولو) یا شیر دروازه ای چیست؟+کاربرد و انواع آن

بوستر پمپ ها را می توان در طیف گسترده ای از کاربردها از جمله:

ابتدا ابزارهای کنترل فشار تعبیه شده بر روی بوستر پمپ در بوستر پمپ آتش نشانی تغییرات فشار را سنس نموده و با ارسال سیگنال، تابلو برق را از این موضوع آگاه می‌‌سازند. تابلو برق نیز با توجه به شرایط بوجود آمده پمپ‌های مختلف را روشن و یا خاموش می‌نماید.

اين محصولات در سايت رسمي سازمان آتشنشاني (بخش ليست تجهيزات اطفاي حريق) قابل رويت هستند.

با توجه به بالا بودن فشار کاری در بوستر پمپ آتش نشانی و به منظور رعایت ضریب اطمینان مناسب، ساخت کلکتور برای بوستر پمپ آتش نشانی با استفاده از لوله‌های فولادی سیاه مانیسمان انجام می‌پذیرد.

در ادامه تا زمانی که به پمپ اصلی نیاز باشد، این پمپ در مدار قرار خواهد داشت. اما به محض رسیدن فشار به میزان مورد نظر، با فرمان تابلو برق، پمپ از مدار خارج می شود و الکتروموتور یا دیزل موتور دستگاه نیز متوقف می شود. در این حین اگر پمپ اصلی بوستر پمپ آتش نشانی تحت هر شرایطی روشن و وارد مدار نشود، با ارسال فرمان از سمت تابلو برق، پمپ رزرو جهت تامین فشار وارد مدار می شود. نکته مهمی که باید به آن اشاره شود این است که با توجه به آنکه غالبا دبی آب شهری از دبی مورد نیاز برای کارکرد بوستر پمپ های مخصوص آتش نشانی کمتر است، برای جبران آن نیاز است تا مخزن آبی بر سر راه دستگاه نصب شود تا به عملکرد موثر این بوستر پمپ ها کمک کند.

بوستر پمپ آبرسانی، آتش نشانی، خانگی (پمپ آب خانگی) و صنعتی با بهترین قیمت بوستر پمپ آب در سطح کشور از برند های مطرح ایتالیایی و ایرانی نظیر: پنتاکس، ابارا و… در وبسایت شرکت انرژی تهویه پردیس برای شما ارائه شده است.

در مواردی که در ساخت بوستر پمپ‌ها از پمپ‌های با کیفیت بالا که عموما بدون صدا و لرزش هستند استفاده گردد، نیازی به استفاه از لرزه‌گیر نمی‌باشد.

اجزای اصلی تشکیل دهنده این پمپ ها عبارت اند website از: تابلو برق یا تابلو فرمان، پمپ های اصلی، پمپ رزرو، سوییچ کنترل فشار، کلکتورها، شیر پروانه ای، شیر تخیله، شیرهای یک طرفه، منبع تحت فشار، جوکی پمپ، شاسی دستگاه، فلومتر و لرزه گیر.

این بوستر پمپ ها از بخش های مختلفی تشکیل شده اند که اصلی ترین اجزا و قطعات آنها به شرح زیر هستند:

برای بوستر پمپ آتش نشانی با توجه به اینکه به طور معمول دبی آب شهری کمتر از دبی مورد نیاز برای سیستم اطفا حریق است می‌بایست یک منبع و یا مخزن آب متناسب با دبی مورد نیاز پروژه در نظر گرفته شود تا بوستر پمپ آتش نشانی بتواند به درستی وظایف خود را ایفا نماید.

پمپ های آتش نشانی افقی، عمودی، پمپ‌های اِند ساکشن، بوستر تقویت کننده دور ثابت و متغیر از جمله انواع بوسترهایی است که در این زمینه تولید شده اند.

بابت اطلاع دوستان باید اعلام کنم که خدا را شکر پس از چندین ماه بالاخره استاندارد ما تایید شد در شهر ری

Report this page